Als kleinschalige cattery heb ik zo nu en dan kittens voor de verkoop. Ik ben hier erg kritisch in en verkoop mijn kittens alleen aan echte liefhebbers die hen een goed en veilig tehuis kunnen bieden !

Een voorwaarde die ik daarom stel, is dat u uw kat niet vrij buiten laat rondlopen, maar wel in een afgesloten tuin - buitenren of beveiligd balkon. Het is een onzin verhaal dat katten buiten dienen te lopen met het risico dat ze met andere katten in gevecht raken, allerlei ziektes oplopen of in het verkeer omkomen. Ook buren zullen niet blij zijn als ze bij het wieden van hun perkjes de uitwerpselen van uw kat tegenkomen.

Verder vind ik het belangrijk dat - indien u vrij vaak wegens werkzaamheden van huis bent - er een speelkameraadje (kat of hond) aanwezig is. Dit hoeft uiteraard geen raskat te zijn.

Ondanks dit alles krijg ik regelmatig aanvragen voor kittens. Aangezien mijn katten geen kittenfabriekjes zijn, is de vraag altijd groter dan het aanbod en werk ik noodgedwongen met een wachtlijst.

Als u interesse heeft om bij mij in aanmerking te komen voor een kitten, dan kunt u zich via E-Mail inschrijven of u neemt telefonisch contact met mij op. Let wel, een inschrijving wekt wederzijds geen verplichtingen ! Zoals gezegd, u bepaalt of u met mijn cattery in zee wilt, daarna bepalen u en ik samen of u inderdaad bij mij een kitten koopt.

De kittens gaan naar hun nieuwe baasjes in het bezit van een mooie stamboom van de Nederlandse Kattenfokkers Vereniging, paspoort, een gezondheidsverklaring van de dierenarts, volledige enting, ontworming en een leuk kittenpakket. Ik werk met een contract en met een aanbetaling, dit ter beider zekerheid. Ú weet met zekerheid dat het kitten naar u toekomt en ik weet dat het kitten naar een weloverwogen en welkom adres gaat.

Heeft u na het lezen van deze voorwaarden interesse om bij mij een lieve en goed gesocialiseerde en daarbij ook nog mooie Brit te kopen, neem dan contact op via email of telefoon.